Beställ idag för att få en extra månad GRATIS med BullerBox!
Din hund har nöjdhetsgaranti på allt innehåll och ni får självklart testa både leksaker och godbitar 🤩


Historian om BullerBox


Hur idéen föddes

BullerBox startade hemma i vårt vardagsrum hösten 2014 när jeg var höggravid och väntade vår lilla flicka Laura tillsammans med Sebastian. Ett par som vi var vänner med hade en liten webshop med husdjursprodukter, och när de kom förbi blev våra hundar såklart bortskämda med spännande leksaker och nya läckerbitar.

Vi förstod snabbt, att prylar vi aldrig själva skulle ha övervägt att köpa, ofta visade sig att bli de allra största hits bland våra hundar. Varför alltid köpa de samma tråkiga grejer månad efter månad, när det nu var så tydligt att variation i båda leksaker og godbitar var en succé?!

Idéen om en box med olika leksaker och godbitar var född, og våra 2 franska "bullere" inspirerade oss till namnet på boxen som vi har idag: BullerBox.
Det började i vardagsrummet

Sebastian karvade (!) BullerBox första logotyp ut ur en vinylplatta, och sen blev det farfar som blev satt på uppgiften att stå i uthuset og stämpla logotyperna på de första 22 BullerBoxar, som blev utskickade den 15. november 2014.

Men vardagsrummet blev snabbt för litet, så både köket, uthuset, garaget och garageuppfarten blev också flitigt använda.
Tillsist kunde vi dock inte hitta flera lediga arbetsytor så det blev nödvändigt med ett riktigt förvaringsutrymme.


Så drog det igång för allvar, og hårt arbete var inte längre nog


Vi hade aldrig vågat drömma om hur kvickt BullerBox skulle dra igång, men inom mycket kort tid så blev tusenvis av tursamma vovvar medlemmar av BullerBox, och tillsist kunde vi inte klara det hela själva på trots av att Laura hjälpte Fie med att testa godbitar medans farfar, farmor, farbror Mads och moster Camilla hjälpte med att packa till långt ut på natten månad efter månad.

Josefine och Anna blev därför våra första anställda. I dag 9 år senare är De fortfarande här, och fortlöpande har där kommit flera snälla pack-tjejer med i teamet som trofast hjälper oss med at få era vovvars boxar ut varenda månad.6 miljoner uppätna godbitar senare..

..och över en kvart miljon nallar, och andra leksaker, har blivit lekt med sedan dess. Tusenvis av hundar och deras kära hundägare har skickat massor af bilder och videos av deras vovvar till oss med deras BullerBox, och vi älskar var och en av dem. Ja,den fina Engelske Bulldog Albert har till och med varit med i Go'aften Danmark på TV2 med sin BullerBox og visat fram den för hela Danmark! Vi är så tacksamma för att Ni vill låta oss glädja era hundar varje månad, och att Ni delar era vovvars glädje med oss.


 

Det har också gjort det möjligt att ge lite tillbaka, till exempel så stöttar vi varje år olika djurrättsorganisationer och i loppet av de senaste årens tid har det varit möjligt för oss att ge flera tusen BullerBoxar gratis bort till hundar i hela landet, och förra året så stöttade vi Dyreværnet, en djurrättsorganisation i Danmark, med en donation på 75.000 DKK.

Vi brukar också att vara närvarande på olika evenemang runt om i Skandinavien, så om du ser vår bod med BullerBox så kom och säg hej, och ta gärna era vovvar med för vi har självklart alltid massor av gratis smakprover ;-)

Tass-highfive og Nospussar från
Sebastian & Mia
Är du redo för massor av glädje och roliga
upplevelser tillsammans med din hund?


Ja, jag är redo ❤️