Beställ idag och få en GRATIS månads extra Bullerbox!

Beställ nu och motta din BullerBox genast.


Nytt och spännande innehåll i varje BullerBox

Din hunds BullerBox är alltid fylld med nya, roliga och läckra överraskningar. Med nytt och spännande innehåll varje månad!


Anpassade till din hunds behov

Ska din BullerBox vara kornfri, utan kyckling eller har du andra önskemål? Skriv ner dina önskemål i kommentarsfältet på beställningssidan - vi anpassar BullerBoxen till era behov.


Innehåll från kända kvalitetsmärken

Din hund er garanterad marknadens bästa och mest framstående märken i sin BullerBox. Fördelen med kvalitetsleksaker är att de är långt mera innovativa än de billigare leksakerna, har mer underhållande funktioner och så är de dessutom gjorda i starkare material.
För hundar i alla storlekar

En BullerBox blir anpassad för att passa till din hunds storlek. Du ska bara välja om du önskar ett innehåll till en liten, mellan eller stor hund.


Alltid 5-6 roliga og smarriga produkter

Leksaker
Det kommer alltid att finnas leksaker i din hunds BullerBox från premium märken som till exempel KONG, Trixie, eller liknande. Så att din vovve alltid kan njuta av variation och garanterad underhållning.

Godsaker
Din hund kan alltid förvänta att få 3-4 ätbara produkter i form av godsaker & mumsiga snacks - med högt köttinnehåll och fri från de flesta sorters tillsatser.


Din hund har nöjdhets-garanti

Skulle din hund få något i sin BullerBox som den inte är glad för så skickar vi gratis en ersättningsprodukt med i er nästa BullerBox. Det garanterar oss glada, viftande svansar och motverkar besvikna hundögon.

Leverans med Post Nord

Vi tar emot

Behöver du hjälp?

Ring till oss på 0045 42702070 eller skriv till happy@bullerbox.se