Beställ idag och få en GRATIS månads extra Bullerbox!

Beställ nu och motta din BullerBox genast.

Såhär fungerar BullerBox


Nyttig information       Nöjdhets-garanti

Skulle din hund få något i sin BullerBox som den inte är glad för så skickar vi en ersättningsprodukt med i er nästa BullerBox. Allt ni ska göra är bara att skriva till oss på hej@bullerbox.dk vad det är som ni inte gillar, og så skickar vi något annat till er - helt gratis.

 

För hundar i alla storlekar

BullerBoxen är packad med saker som passar till din hunds storlek. Får du på trots av det något du tycker är antingen för smått eller for stort så ersätter vi det självklart gratis med noget annat i er nästa BullerBox.


Alltid nytt innehåll

Upplev nya och roliga produkter som du annars inte kan hitta på andra ställen. Du kommer alltid att få något nytt och varierande i din Bullerbox. De flesta hundar älskar nya leksaker och at prova olika godbitar. Det garanterar dig en varierad och stimulerande Bullerbox till din hund.

 

Lätt att uppsäga medlemskap

Du kan bara logga in på din profil. Här kan du utöver att uppsäga ditt medlemskap, också ändra storlek, pausa medlemskapet och mycket mera.


14 dagars full ånger- och returrätt

Du får gärna öppna BullerBoxen och se om innehållet är något för dig. Så länge du inte öppnar förpackningen på innehållet inne i BullerBoxen, eller ger produkterna till din hund, så kan du returnera den.

 

Leverans anpassad till dig

Du väljer själv om du vill ha BullerBox'en skickad till ditt närmaste postombud, eller om du vill ha den skickad direkt hem till dig.


Starta med 1, 3 eller 6 månader

Ju fler månader som du väljer, ju billigare blir det. Det beror på att vi kan planera köp av våra produkter bättre då, och få billigare priser hos våra leverantörer. De flesta väljer att starta med 3 månader. Kom ihåg att du alltid kan pausa ditt medlemskap.

 

Månatlig betalning

Oavsett om du startar med 1, 3 eller 6 månader, betalar du bara för 1 månad åt gången. Du betalar alltså inte i förskott för den period som du väljer.
Produkter från kända märken

..och där kommer fortlöpande flera nya och spännande brands hos BullerBoxVarför BULLERBOX

  • BullerBox är för alla hundar, stora som små, rashundar och blandrashundar.
  • Ett rolig och spännande sätt att prova en massa nya och innovativa produkter
  • Nytt innehåll i varje månads BullerBox
  • Hjälper till att stimulera din hund
  • Överlag mer för pengarna med högre kvalitet när man köper en BullerBox jämfört med om du skulle köpa produkterna i en normal djuraffär.
  • Danmarks största leverantör av goodieboxar till hundar
Leverans med Post Nord

Vi tar emot

Behöver du hjälp?

Ring till oss på 0045 42702070 eller skriv till happy@bullerbox.se